ден 90,150.00

Мобилен полнач за итно стартување на моторот.

• За итно стартување на моторот, како полнач за акумулатори и како додатен извор на енергија во возилото и за опрема со 12V или 24V
• Идеален за возила, комбиња, камиони, бродови, земјоделска механизација, генератори итн.
• Вотметар за покажување на статусот наполнење на внатрешната батерија.
• Заден конектор за избор на волтажа
• Соодветен и со запечатени батерии (акумулатори)