Промоција на рачниот алат од USAG

За почетокот на својата соработка со Италијанските премиум алати USAG, увозникот и дистрибутер за Македонија – GBB Скопје, обезбеди одлични цени и попусти.

Рачниот и пневматски алат, на Италијанскиот бренд кој постои од далечната 1926 година,а сега е дел од Мултинационалната Групација Stanley Black & Decker Inc. можете да го добиете со промотивен опуст од 10 до 30%.

Комплетната промо понуда на USAG можете да ја најдете на e-store от на GBB Скопје на следниот линк.