Наши клиенти

Како резултат на долгогодишната успешна соработка и доверба, маркетинг дивизијата на GBB е одговорна за комплетниот маркетиншки настап (креатива и менаџирање на веб страните и профилите на социјалните мрежи, дизајн и печатење на материјали, брендирање на објекти, организирање настани, промоции и евенти, тв и радио кампањи… ) на компаниите  :

  • Liqui Moly Adria
  • Liqui Moly Македонија

Дополнително, нашите експерти и соработници се ангажирани на многу други проекти за домашни и странски, големи и мали компании.