Маркетинг услуги

комплетни маркетинг решенија

Во нашата маркетинг агенција – GBB (Good-Better-Best), преку модерните маркетинг концепти и алатки, Ви нудиме решенија (идеално прилагодени на Вашиот бизнис, буџет, можности и очекувања) за континуиран развој и подобрување на Вашата организација.

Маркетинг стратегија, концепт, решенија и алатки – со кои ќе го фатат ритамот на модерното работење, ќе бидат конкурентни на пазарот и ќе ги остварат посакуваните и проектирани резултати.

дел од нашите услуги

Креирање и одржување на модерна веб страна

Во новата дигитална џунгла постојат активни 1,9 милијарди веб страни. Направете модерна веб страна со која ќе се издвоите. Ќе го претставите Вашиот бизнис, продукти и услуги на најдобриот можен начин.

Креирање и водење на социјални мрежи

Според последните податоци, околу 30% од светската популација има отворено Facebook профил. 95 милиони слики секој ден се објавуваат на Instagram. Го користите ли овој масивен бизнис потенцијал?

Презентации, евенти, конференции...

Нашите експерти ќе Ви помогнат да смислите и направите презентација, евент, настан – кој ќе остави вистински впечаток. Буџетот не е секогаш најважната работа.

Креативни решенија

Оставете впечаток. Дизајн и печатење на огласи, флаери, каталози, постери…

Медиа планови и стратегија

Изработка на медиа план, закуп на медиуми и комуникација според вашиот буџет.

зошто да не изберете нас?

Комплетни решенија

Комплетна услуга од полето на маркетингот. Дизајн, креатива, веб страни, социјални мрежи…

прочитај повеќе

Флексибилни понуди

Нашите понуди и креативни решенија, зависат од вашата стратегија и буџет. Флексибилни решенија за вас

прочитај повеќе

Пакети за мали фирми

Со скромен месечен надомест, покријте ги најважните маркетинг потреби на вашиот мал  бизнис.

прочитај повеќе

специјална понуда за мали фирми

Имате добар производ? Врвна услуга? Конкурентни цени? И самите знаете дека овие предуслови веќе одамна не се гаранција за успешен бизнис. Во конкурентската борба на пазарот, едноставно – морате да се рекламирате. Да вложите во маркетинг, промоција… Добрата вест е што со помош на модерните маркетинг алатки, за вашата промоција не Ви се неопходни огромни буџети, пари, експерти на Вашиот платен список. За малите и средни бизниси, со ограничени буџети, ја дизајниравме нашата специјална понуда за мали и средни фирми.

посетете ја нашата маркетинг страница!