Драгиша РистовскиПартнер тренер

dragisa
области на експертиза
 • Продажба
 • Менаџмент
 • Лидерство
 • HR
профил
 • Oсновач и директор на DR Gilbert Centar
 • Бизнис тренер
 • Автор на бизнис книги 

Искусен бизнис тренер од Р. Србија. Основач на Dr Gilbert Centar, исклучително активен и признат во регионот и автор на 30-на бизнис книги и прирачници.

Основач и директор на Dr Gilbert Centar

Партнер тренер на ГББ Групација од областа на – менаџмент, лидерство, продажба, односи со клиентите, човечки ресурси и личен развој

contact details

+1 628 123 4000
131 Bain Street
New York, Pennsylvania 01234, United States

Social Profiles

feedback form

Ако сте заинтересирани за ангажирање на г-дин Драгиша Ристовски, пополнете го формуларот:

  how can we help you?

  Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

  Прекрасна организација и феноменален предавач, професионалност на највисоко ниво. Понесовме со себе неповторливи искуства кои ќе ги имплементираме во нашите работни процеси. Обуката ги надмина нашите очекувања.

  Лилјана Бојковска
  Менаџер за човечки ресурси, Флекс Кредит

  Сакате да го ангажирате Драгиша Ристовски?