за компанијата

“Ауто Тренд 1, ја започна својата приказна како мала семејна компанија специјализирана во областа на маркетингот. Денес, го менуваме ритамот. Растеме и влегуваме во нови дејности и дисциплини. Секогаш заедно со нашите клиенти и партнери. ”
slika
М-р Зоран Дочински, генерален директор

0

странски партнери

0

софтверски пакети

0

производи

0

комплетни решенија

Клучни дејности и проекти

Сервисна опрема

Автомотив дивизијата на ГББ на сервисите во земјата им нуди опрема, алати, софтвер, консалтинг…

Маркетинг услуги

Комплетни маркетинг решанија за нашите клиенти.

Авто експерти

ГББ е идеен творец на специјализираната мрежата на автоексперти – www.autoexperts.mk 

Консалтинг услуги

Советодавна поддршка (менаџмент, продажба, маркетинг, човечки ресурси) за фирми од различни бизнис индустрии.

Интернет медиум

ГББ го менаџира специјализираниот интернет портал за авто ентузијасти www.tempo.mk 

Тренинг и едукација

Специјализирани обуки, тренинзи и семинари во авто индустријата, но и во други бизниси со домашни и странски експерти

Наши клиенти

Со партнерски однос, сериозна експертиза можеме да одговориме на предизвиците на повеќето мали, средни и големи компании во земјата.

Нашите експерти во повеќе области, од земјата и странство, се гаранција дека заедно со вас, можеме и умееме да ги решиме сите посериозни проблеми и да ја извадиме Вашата компанија на вистинскиот пат кон успехот .

од резултатите доаѓаат од 20% ангажман
од менаџерите не можат да делегираат
повеќе профит прават мотивирани луѓе

Ви треба мислење, совет, консултација или тренинг?