Закажани настани

Одржани настани

Тренинг – Како да обезбедите врвна услуга за Вашите клиенти со Лиса Форд
  • април 20, 2022
  • Време
  • ГББ дооел Скопје, Централа - Ѓорче Петров 101, Скопје
Bosch обука во Скопје
  • октомври 18, 2022
  • BOSCH Cas Service - ASTRA MS Skopje
како да станете / останете ефикасен менаџер
  • февруари 8, 2023
  • 10:00 am to 4:00 pm
  • Double Tree by Hilton
Специјалистички тренинг за ДИЈАГНОСТИКА на BOSCH
  • февруари 21, 2023
  • ASTRA MS - Bosch Car Service Скопје

Ви требаат повеќе информации?