автомотив услуги
Сервисна опрема, нови технологии,
софтвер, обука и поддршка
нашите услуги
опрема и алат
Алат, дигалки, опрема
и софтвер за сите.
нашите услуги
good. better. best
Маркетинг услуги за
развој на вашиот бизнис.
нашите услуги
тренинзи
Менаџмент, лидерство,
продажба и услуга
нашите тренинзи
консалтинг
Да ја развиваме вашата организација
и вашите луѓе, заедно...
нашите услуги контактирајте не

Ви треба совет, мислење, консултација или понуда?

Автомотив дивизија

Во автомобилскиот бизнис имаме многу креативни решенија. Опрема, консалтинг, едукација, медиуми…

прочитај повеќе
Koнсалтинг и тренинзи

Инвестирајте во вашето и знаењето на вашите луѓе.

прочитај повеќе
Маркетинг услуги

Креатива, промоции, изработка на веб страни, водење социјални мрежи… Сите услуги на едно место.

прочитај повеќе

услуги и индустрии

Авто сервисни решенија

Автомотив дивизијата на ГББ на сервисите во земјата им нуди опрема, алати, софтвер, консалтинг…

Мрежа на авто експерти

ГББ е идеен творец на мрежата на автоексперти – www.autoexperts.mk за олеснување на животот на возачите и целосна поддршка на фирмите од авто секторот.

Интернет медиум

ГББ го менаџира специјализираниот бизнис интернет портал  www.tempo.mk заедно со неговиот профил на социјалните мрежи.

Маркетинг услуги

Комплетни маркетинг решанија за нашите клиенти. Изработка на модерни веб страни, креатива, водење социјални мрежи, промоции.

Консалтинг услуги

Советодавна поддршка (менаџмент, продажба, маркетинг, човечки ресурси) за фирми од различни бизнис индустрии.

Тренинг и едукација

Специјализирани обуки, тренинзи и семинари во авто индустријата, но и во други бизниси со домашни и странски експерти

Комплетни решенија,
за вашата Организација.

0

Странски партнери

0

Бизнис Сектори

0

Производи

0

Комплетни решенија

препораки

Auto Experts

Mрежа на внимателно селектирани авто експерти (сервиси, авто салони за нови и користени возила, станици за технички преглед…)

прочитај повеќе
Магазин за Авто Експерти

Специјализирана веб страна, за автомобилност (вести, информации,  совети за авто експерти).

прочитај повеќе
Полначи за струја

Модерни, ефикасни, економични… Полначи Тип 2, за автомобили на електричен погон. LEKTRICO

прочитај повеќе
Комплетни решенија за континуиран развој
на вашата организација и бизнис.

вести и промоции

 • Преговарачки вештини – нов тренинг на Драгиша Ристовски во Скопје

  Најновиот бизнис семинар – со Драгиша Ристовски (D.R. Gilbert Group) во Скопје! “ПРЕГОВАРАЧКИ ВЕШТИНИ и алатки, како ефикасно средство во продажбата, набавката и менаџментот.” Резервирајте го вашето место веднаш и обезбедете Early Booking попуст! Видете го во акција и искористете ги практичните совети и вештини на најактивниот бизнис тренер на Балканот. Човекот – претприемач, менаџер

  март 21, 2023
 • Уште само 20 дена до крајот на акцијата за BOSCH Дијагностика

  ШАМПИОНСКА ПОНУДА ОД BOSCH! Имате уште само 20 дена до крајот на – Акцијата што ја чекаавте!Набавете го дијагностичкиот уред KTS 560 – со обезбеден 3 годишен софтверски пакет – Esi Tronic Advance, за неповторлива цена од само 2.800 евра + ддв!3 години – спокојни, обезбедени, со најнови и најсвежи информации на вашиот лап топ! Апдејтите

  март 11, 2023
 • Закажан тренинг – Како да обезбедите врвна услуга за Вашите клиенти со Лиса Форд

  GBB Training Club од Скопје, го објавува првиот термин за спроведување на првиот интерактивен тренинг од својата понуда. Тренингот ќе се одржи на 20.03.2023 година во Хотелот – Double Tree by Hilton во Скопје. Тренинзите се одржуваат во мали, компактни групи, а предвидени се и – печатен материјал, сертификати за присуство и лесен ручек за

  март 6, 2023
 • Уште еден врвен семинар на Драгиша Ристовски во Скопје

  На 08.02.2023 година, GBB Group од Скопје заедно со D.R. Gilbert Group од Р. Србија организираа уште еден врвен бизнис семинар на тема – Како да станете / останете ефикасен менаџер во хотелот – Double Tree by Hilton во Скопје . Ѕвезда на денот, повторно беше Драгиша Ристовски, најактивниот бизнис тренер на Балканот и автор

  февруари 9, 2023
внесете ги податоците

Нашите колеги ќе ве побараат во првиот слободен термин.